دلایل ترکیدگی و نشتی لوله های فاضلاب

ساخت وبلاگ

قبل از اینکه به روش های آب بندی لوله فاضلاب بپردازیم، بهتر است دلایل به وجود آمدن نشتی و ترکیدگی در لوله ها را بررسی کنیم. ما در لوله بازکنی تهران همواره معتقدیم که پیشگیری بهتر از درمان است.

همیشه نمی توانیم ترکیدگی لوله ها را به دلیل سهل انگاری به هنگام نصب و لوله کشی دانست. به هر حال هر چیزی عمر مفیدی دارد و لوله های فاضلاب نیز با گذر زمان دچار فرسودگی می شوند.

  1. یکی از بددترین کارهای ممکن برای کاهش هزینه های ساخت و ساز، استفاده از لوله های فاضلابی بی کیفیت در زمان اجرای لوله کشی است. در نتیجه همین انتخاب اشتباه با گذر زمان، زنگ زدگی لوله های فلزی فاضلاب و به وجود آمدن پوسیدگی در سطح داخلی لوله و نهایتاً بوجود آمدن نشتی یا ترکیدگی در لوله امری طبیعی خواهد بود.
  2. یکی دیگر از موارد بسیار شایع که موجب ایجاد نشتی در لوله ها می شود، استفاده نادرست و ناشیانه از فنر لوله بازکنی دستی است که در مورد روش های صحیح استفاده از فنر لوله بازکنی در مقاله لوله بازکنی ستارخان صحبت کرده ایم و می توانید برای جلوگیری از به وجود آمدن چنین مشکلاتی، آموزش های لازم را ببینید.
  3. یکی دیگر از دلایل ترکیدگی لوله، سوراخ کاری یا کنده کاری به هر دلیلی در ساختمان است که افراد اگر به نقشه تاسیسات و مسیر لوله کشی وارد نباشند، منتظر ترکیدگی لوله ها باید باشند.
  4. در مقالات مختلف در مورد روش های باز کردن یخ زدگی لوله ها صحبت کردیم. این توصیه ها را جدی بگیرید و با استفاده از راه کارهای گفته شده مانع از یخ زدگی لوله ها شوید تا بعداً به فکر رفع نشتی لوله نباشید. 
  5. بسیاری از خانم ها برای نظافت و جلوگیری از بوی بد فاضلاب به طور مداوم از مایع لوله بازکنی شیمیایی استفاده می کنند که این هم یکی از دلایل شایع سوراخ شدن و نشتی لوله ها می باشد.
  6. افراد وارد و حرفه ای می دانند که به هنگام لوله کشی ساختمان، لوله ها را باید در عمق مناسبی زیر خاک مدفون کرد. این حجم از خاک نه آنقدر کم باشد که با کوچکترین ضربه ای لوله دچار شکستگی شود، و نه آنقدر حجم خاک زیاد باشد که به دلیل سنگینی، لوله ها دچار مشکل شوند.

علائم ترکیدگی و تشخیص نشتی لوله 

خب حالا کاریه که شده و به هر دلیلی، لوله های فاضلاب ساختمان شما دچار نشتی یا ترکیدگی شده است. باید بتوانید علائم ترکیدگی و وجود نشتی در لوله ها را بشناسید و با استفاده از آموزش هایی که در خصوص نحوه آب بندی لوله های فاضلاب بدون تخریب و خرابکاری در لوله بازکنی آیت الله کاشانی خواهیم داد، مشکلات بوجود آمده را با کمترین هزینه برطرف کنید. ابتدا باید به موقع مشکل را تشخیص دهید. جهت آشنایی با فلاش تانک می توانید مقاله تخلیه چاه تهران را مطالعه کنید.

  • آبریزی از لوله های آب به خصوص در مورد لوله های زیر سینک ظرفشویی
  • بوی بد فاضلاب و ایجاد سرگیجه و سردرد برای ساکنین ساختمان
  • ایجاد لکه های زرد رنگ بر روی دیوار
  • طبله شدن گچ دیوار و ریختن قسمت هایی از گچ دیوار

لوله بازکنی تهران

رفع نشتی لوله فاضلاب با استفاده از چسب آب بندی

استفاده از چسب آب بندی، یکی از روش هایی است که امروزه برای آب بندی نشتی لوله پلیکا مورد استفاده قرار می گیرد. مقرون به صرفه بودن و اثربخشی بالای آن باعث شده که استفاده از آن بیشتر باشد.

برای استفاده از این چسب، مسیر ورود آب به لوله را متوقف کنید. سپس محل نشتی لوله را که خیس است با دستمال خوب تمیز کنید و چسب را به ناحیه مربوط بچسبانید.
این چسب معمولاً در زمان یک الی دو ساعت خشک می شود به همین راحتی می توانید آب بندی لوله پلیکا را انجام دهید و نشتی لوله را برطرف کنید.

دو نوع چسب آب بندی داریم:

  • یک نوع از این چسب از طریق خمیر اپوکسی یا چسب جانبی دیگر به محل نشتی لوله چسبیده می شود.
  • نوع دیگر آن، نوع سرخود هستند و برای چسبیدن به هیچ چیز دیگری نیاز ندارند.

لوله بازکنی سعادت آباد

رفع نشتی لوله به کمک لوله فاضلاب دیگر

در مواقعی که نشتی لوله بسیار سطحی باشد، می توانید از لوله پلیکای دیگر و چسب آب بندی لوله فاضلاب استفاده کنید. از یک تکه لوله پلیکا که به صورت طولی برش داده شده است استفاده کنید. محلی از لوله اصلی را که نشتی دارد با دستمال تمیز و خشک کنید و با استفاده از چسب مخصوص لوله پلیکا، لوله ی برش داده شده را به محل نشتی به عنوان وصله بچسبانید. اینکه از کدام یک از روش های گفته شده برای رفع نشتی لوله ها استفاده شود یکی از عوامل تاثیر گذار بر قیمت لوله بازکنی است.
لوله بازکنی در تهران

آرتا...
ما را در سایت آرتا دنبال می کنید

برچسب : لوله بازکنی,لوله بازکنی تهران,تخلیه چاه,تخلیه چاه تهران, نویسنده : آرتا بازدید : 139 تاريخ : چهارشنبه 21 تير 1402 ساعت: 15:31